Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 100 m²
Építési állapot használt
Építési mód kő és tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 1215 m²
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült 1955
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Drégelypalánk központjában eladó egy 100 m2-es családi ház.

A házban előszoba, 3 szoba, konyha, spejz és fürdőszoba található.

A szobák külön és egybe nyílóak is. Az épület 1215 m2-es művelt telken áll. Víz, gáz, csatorna, villany és áram bekötve, az udvarban ásott kút van. A falak téglából és kőből épültek, a tetőt cserép borítja. Az otthon melegéről jelenleg konvektoros gázfűtés gondoskodik, de két szép cserépkályha és német kályha is van a házban. A fürdőszoba teljesen felújított, igényesen kialakított. A két első szoba hajópadlóval, a harmadik szoba laminált parkettával burkolt. Az épület alatt 30 négyzetméteres borospince található. Az épület hátsó részéhez mellékhelységet építettek. Az udvar és a kert rendezett, termő gyümölcsfákkal.
Minden szolgáltatás (orvosi rendelő, üzletek, étterem, óvoda, iskola, vasútállomás, buszmegálló) pár perces sétán belül elérhető.
A településen falusi CSOK elérhető.

Drégelypalánk a 2-es főút mellett, Budapesttől 75km-re, Váctól 30 km-re, Balassagyarmattól 25 km-re helyezkedik el. Az Ipoly-völgyében fekvő települést északon az Ipoly folyó, délen a Börzsöny hegység gyönyörű vonulatai határolják. E táj, melynek szépsége és a természeti értékeinek sokasága önmagában is sok látnivalót kínál, a Duna-Ipoly Nemzeti Park egyik legszebb és legértékesebb területét alkotja. Történelmi és kulturális hagyományai kiemelkedőek, ezek közül az országosan is ismert Drégely vára jelenti a legnagyobb értéket és turisztikai vonzerőt. Drégelypalánk és Ipolyhidvég között a közeljövőben a régi helyén új Ipoly-híd épül, ami összeköti Magyarországot Szlovákiával.

Ár

Eredeti irányár 11 millió Ft
Akciós ár 9.9 millió Ft (99 E Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Roza Ildikó
Telefon +36 30 269 Mutasd
Email rozaildiko21@ Mutasd
árcsökkenés