Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 100 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 2376 m²
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújítandó
Épült 1970
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Ipolyvecén, festői környezetben eladóvá vált egy nagy családi ház, mögötte egy kisházzal.
Az 1970-ben épült 100m2-es tégla házat állandó lakhatásra sosem használták. A ház szerkezetileg jó állapotú. Belül felújítást igényel, mivel az akkori kornak megfelelő állapotban van. Az ingatlan összközműves, fűtéséről konvektoros gázfűtés gondoskodik. A meleg víz ellátás villanybojlerrel megoldott. A házban 3 szoba, konyha, kamra,fürdőszoba, folyosó található. A tulajdonosok a mögötte lévő 58 m2-es vályog falazatú tornácos parasztházban laktak. Ennek helységei: 2 szoba, konyha, kamra. Fűtése cserépkályha és gázkonvektor.
A faluban élelmiszerüzlet, posta, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár található. A vasútállomás és a buszmegálló 5-7 perc séta.
Budapest 80km, Vác 40 km, Balassagyarmat 20km távolságra található.
Ipolyvece a szlovák határ, az Ipoly folyó közvetlen közelében fekszik. Az Ipoly–völgye természeti kincsekben bővelkedik, növény- és állatvilágát sok egyedi, ritka és védett faj gazdagítja. Lakói szorgalmas, dolgos emberek a bogyós gyümölcstermesztés hazájának tekintik . A község életét egész évben végig követik a különböző kulturális, hagyományőrző és sport rendezvények. Ha a természet csendjére, nyugalmára, kikapcsolódásra vágyik, itt megtalálja! A településen falusi CSOK igénybe vehető.

Ár

Irányár 6.9 millió Ft (69 E Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Roza Ildikó
Telefon +36 30 269 Mutasd
Email rozaildiko21@ Mutasd
CSOK
igényelhető