Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 78 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 730 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1960
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
ELADÓ családi ház Nőtincs központjában!

Nőtincs ezeréves múltra visszatekintő, festői szépségű község Nógrád megye délnyugati részén, a Rétsági járásban. Budapesttől 52 kilométer távolságra fekszik, a 2-es számú főút (E77) mellett. A falut a Cserhát dombvidéke és a Naszály ölelik körbe.
A környékre – Nógrád megye többi területéhez hasonlóan – az aprófalvas településszerkezet a jellemző, lakossága több mint 1200 fő.
A környező települések: Alsópetény 10 kilométerre, Bánk 7 kilométerre, Berkenye 6 kilométerre, Felsőpetény 5 kilométerre, Nógrád 8 kilométerre, Ősagárd 6 kilométerre, Rétság 10 kilométerre, Szendehely 6 kilométerre, Tolmács 9 kilométerre, Vác 17 kilométerre találhatóak.
Vác az autóval 13-17 perc alatt elérhető. Tömegközlekedése autóbuszokkal megoldott.
Az erdő alján a Lókos patak partján kapott helyet a Seholsziget Élménypark, mely remek kikapcsolódást biztosít „kicsiknek és nagyoknak” egyaránt. Szervezett, természet közeli programjaink között megtalálhatóak a lovas és kézműves foglalkozások, íjászat, élményvonatozás, természetjárás. Az élményt állatsimogató, mini állatkert és korosztályos játszóterek teszik teljessé.
Horgászni vagy vízparton sétálni szeretőknek a Nőtincsi Horgásztó jelenthet még kikapcsolódási lehetőséget a közelben, amit barátságos pihenőhelyek tesznek teljessé. A bevásárláshoz pedig élelmiszerüzlet, gazdabolt, zöldséges és vegyesbolt áll rendelkezésre.

Nőtincs szívében az Élménypark közelében lévő ingatlan tégla építésű, 78 négyzetméter hasznos alapterületű, egy szintes családi ház. Jellegzetes fafödémes, jó állapotú tetőszerkezetét cseréphéjazás borítja, 15 cm-es, új hőszigetelést kapott.
Udvarán három tárolásra alkalmas épület biztosítja az időként használatos dolgok helyét, szerszámok, játékok, kerti gépek raktározását. A területhez még egy tároló, egy nagy pajta, és pincerész is tartozik. A pajtánál beépíthető még két szinten kb. 35 m2, mely lakórésszé alakítható.
A telekről gyönyörű panorámára nyílik kilátás. Kertjében almafa, körtefa, cseresznye, birs és szilvafa terem gyümölcsidényben, de naspolya, málna és szőlő is telepítésre került.
Virágzó bokrok, rózsák, dísznövények várják új gazdájuk gondoskodását.

A házba lépcsőn át kb. 3 m2-es gang vezet. A belső térben két 20 m2 feletti szoba, konyha-étkező, fürdőszoba, közlekedő és jelenleg kamrának használatos helyiség található. A beépített konyhabútor értékének részét képezi.
A melegről cirkó kazán gondoskodik, pótfűtése elektromos panelekkel megoldott. Az ingatlan összkomfortos: víz, villany, gáz bevezetésre, csatornahálózat bekötésre került.

Az ingatlan akár hétvégente is megtekinthető, előre megbeszélt időpontban!
Irányár: 30,5 MFt

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt a vásárlásban:
- Ingyenes hiteltanácsadás
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékfelmérés, értékbecslés
- Ingatlanokkal kapcsolatos ingyenes tanácsadás

Köszönjük, hogy minket választ!

Ár

Irányár 30,5 millió Ft (391.03 E Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Moys-Szabó Tünde
Telefon +36 70 620 7375,+36 70 564 Mutasd
Email m.szabotunde@ Mutasd