Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege kastély
Belső terület 698 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 7 szoba
Telek terület 1485 m²
Parkolás van, nem meghatározott
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1800
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Pest megye északi részén, a Galga folyó mentén, Cserhát dombság lábánál elhelyezkedő Galgagyörk település Budapesttől 50 km-re, az M3 autópályától mindössze 10 km-re található. Az általam kínált kúria 1780 körül copf stílusban épült, később klasszicista átalakítást végeztek rajta. Egy ideig az Ibrányi család birtoka volt, majd Kálnoki-Bedő Béla, az Afrika-kutató vásárolta meg, a jelenleg tulajdonos családnak köszönhetően felújítási munkálatok befejezésével fogadóként üzemel, melyhez tartozik egy személyzeti különálló szállás is.
"Szobák: 2 db kétágyas pótágyazható szoba, 1 db 3 ágyas szoba és egy kétszobás apartman áll a vendégek rendelkezésére. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik.
Étterem: 35 fős éttermünkhöz a nyári szezonban 40-50 fős kerthelység tartozik. Étlapunkon mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő ételeket és italokat, de igény esetén az étlapon nem szereplő ételek elkészítését is vállaljuk. Megszervezzük üzleti ebédjét is,
A fogadó vidéki nyugalmával, kényelmes, meghitt hangulatú szobáival teljes összkomforttal várja vendégeit. Konyhánk kívánság szerinti igényeket is kielégít. A ház körüli kertben zárt parkoló áll vendégeink rendelkezésére. Igyekszünk vendégeink minden kérését teljesíteni."
Bár én nem a szolgáltatást árulom, de ez a tökéletes reklám mindent elmond az ingatlanról, és ha Önt érdekli akár néhány éjszakát eltöltve ki is próbálhatja, mielőtt meghozná a végleges döntését! Annyit még elmondanék, hogy van egy meglepő tulajdonsága is az épületnek, melyet valaki hibaként és van ki lehetőségként kezel! Erről részletesen a helyszínen, mert ezt látni kell!

Ár

Irányár 119,99 millió Ft (171,91 E Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Pinter Tamás
Telefon +36 70 609 Mutasd
Email bh.pintertamas@ Mutasd
alkalmi vétel