Ingatlan részletes adatai

Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Bútorozottság igen
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára, udvarra, parkra
Ritka lehetőség! Eladásra kínálunk Vác Duna-partjához közel egy meleg konyhás vendéglátó üzletet. Az ingatlan értékes lehetőséget adhat befektetőknek vagy hosszú távú, sikeres vállalkozói lehetőséget kínál. Az éttermet a legmodernebb felszereltséggel, a képeken látható komplett berendezéssel, igény esetén tapasztalt, megbízható személyzettel együtt veheti át. Ami külön bónusz, egyedi lehetőség a 40 éves üzleti kör, kapcsolati tőke átadása.
Az épület tehermentes, alkalmas esküvők, bankettek, egyéb családi rendezvények megtartására, akár egyszerre két külön álló helyiségben is. Az étterem előtti közel 100 m2-es, csodálatos terasz különleges hangulattal fogadja a betérőket. Az étterembe lépve kellemes előtér bárpulttal, majd az étterem két külön álló igényesen berendezett helyiségei tárulnak elénk. A környéken jól ismert, közkedvelt a hely egyedi gasztronómiai kínálata. Az emeleti 60 m2 –es helyiség diszkrét elvonulás, zárt ajtók mögötti megbeszélések lehetőségét kínálja.
Az étterem akadálymentesített, magas szintű higiéniai követelményeknek megfelel. Az előírt helyiségek kialakításra kerültek, szárazáru- és zöldségraktár a szükséges hűtőkamra és hűtő berendezések, mosoda, szárító helyiségek, öltöző és fürdő részek a személyzet számára. Éljen a lehetőséggel, birtokolja Ön Vác egyik legjövedelmezőbb vállalkozását!

Ár

Irányár 300 millió Ft (857,14 E Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Erdősi Tamás
Telefon +36 30 518 Mutasd
Email buda.house.tamas@ Mutasd