Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege telek
Telek terület 170000 m²
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül:
belül:
Közműállapot csatorna: utcában
gáz: utcában
villany: utcában
víz: utcában
Telek típusa külterületi telek
Művelési ága ipari telek
Övezeti besorolás IP
ELADÓ Vác Dél-Keleti részén Kereskedelmi központnak és Ipari parknak egyaránt alkalmas terület!

A Dunakanyar kapujaként is ismert település Pest megye negyedik legnagyobb lélekszámmal rendelkező városa, a régió egyik legfontosabb települése. A város könnyen megközelíthető Budapest irányából autóval a 2-es főúton és az M2 (régi nevén 2/A) gyorsforgalmi úton, a belvárosból 25 perc alatt érkező zónázó vonatokkal, autóbuszon vagy a Duna mellett futó kerékpárúton, biciklivel, nyáron még a Budapest és Esztergom között közlekedő kirándulóhajókkal is.

A helyszín alkalmas Vác - Dél-keleti Kereskedelmi központ és Ipari park létesítésére. Az ingatlan Budapesttől 36 km-re, az M2 autóút váci szakasza mentén fekszik, az M2 autóúttól nyugatra helyezkedik el. Területe összesen 170.005 m², ebből 4.683 m² művelési ág alól kivett út, 165.322 m² művelési ág alól kivett üzemi terület és üzemi épület.

Meglévő részletes szabályozási tervvel és jóváhagyott határozattal rendelkezik, mely biztosítja a terület közlekedési feltárását, zöldsávval történő elválasztását a közeli pataktól. A közműellátási lehetőség kiváló: víz, csatorna, gáz a telekhatáron húzódik, erről az előzetes tervek elkészítésre kerültek.

Érdeklődés esetén többféle kihasználásra nyitott a tulajdonos. A kiváló közlekedési útvonalon a terület megosztva is megvásárolható, vagy igény szerint bérbe vehető.

Előzetes időpont egyeztetés után, akár hétvégén is megtekinthető.

Az ingatlan irányára: 2,2 Mrd Ft


Ár

Irányár 2200 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Zongora Máté
Telefon +36 70 564 2599,+36 70 620 Mutasd
Email zong.mate@ Mutasd
kiemelt